Kisvárosi luxuspaloták Magyarországon - 3 milliárdos otthon

Göcző Nóra
Írta: ,
Kisvárosi luxuspaloták Magyarországon - 3 milliárdos otthon

Mindenütt jó, de a legjobb otthon. Sokszorosan igaz ez, ha az otthonunk olyan különleges adottságokkal rendelkezik, mint egy kastély, egy okosház vagy egy wellness oázis. Az ország eladásra szánt, legértékesebb ingatlanjai éppen ilyenek. Közös bennük – horribilis áraikon kívül -, hogy nem a nyüzsgő fővárosban találhatók, hanem háborítatlan, zöld környezetben, apró falvak által körülvett kisvárosokban.

1. Orosházi okosház

Exkluzív wellness oázisként hirdetik azt az orosházai családi házat, amit már 849 millió forintért is meg lehet vásárolni. A különleges otthon a fürdőváros zöldövezeti részén épült meg. S hogy mit takar a wellness oázis elnevezés? A hirdető szerint a családi ház tökéletes kikapcsolódást nyújt a bentlakók számára, hiszen a wellness szállodákat is felülmúló wellness részlegében található egy 5x20 méteres automatizált beltéri medence, mely rendelkezik ellenáramoltatóval, automata takaróval.

A medence mellett helyet kapott egy tízszemélyes jacuzzi, egy nyolcszemélyes finn és egy infraszauna, továbbá egy csúcstechnológiás szolárium és egy minden igényt kielégítő fitneszterem. Az uszodatér ajtajai automatikusan nyílnak, ahogy szintén számítógép vezérli a kert locsolását, de még a gyepvágást is bátran rábízhatjuk a garázsban várakozó robot fűnyíróra. S mivel okosházról van szó, a berendezések a világ bármely pontjáról irányíthatók.

Alapterület: 770 m²
Telekméret: 3 251 m²
Szobák száma: 12
Ár: 849 millió Ft / ingatlan.com

Kisvárosi luxuspaloták Magyarországon - 3 milliárdos otthon, amitől eláll a lélegzet Kisvárosi luxuspaloták Magyarországon - 3 milliárdos otthon, amitől eláll a lélegzet Kisvárosi luxuspaloták Magyarországon - 3 milliárdos otthon, amitől eláll a lélegzet Kisvárosi luxuspaloták Magyarországon - 3 milliárdos otthon, amitől eláll a lélegzet

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv