Meseszép őszi koszorúk és ajtókopogtatók – készítsd el a sajátod!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Meseszép őszi koszorúk és ajtókopogtatók – készítsd el a sajátod!

Az ősz nem csak szimbolikusan kopogtathat az ajtódon, hiszen szebbnél szebb díszekkel könnyen feldobhatod a bejáratot. Akár van kézügyességed, akár nincs, az alábbi inspirációk között biztosan találsz néhány kedvcsináló dekorációt.

Mini dísztökök Kép forrása: bystephanielynn.com

A különböző méretű és formájú tökök nem hiányozhatnak az őszi dekorációból, így a bejáratok környékén és az ajtókon is ott a helyük.

Akár önmagukban is díszítheted segítségükkel a környezetedet, ehhez csupán egy koszorúalapra és biztosan tartó drótokra lesz szükséged. Rendezd el az apró tököket körben a koszorún, majd a kimaradó helyeket – legalább részben – töltsd meg őszi termésekkel, levekkel.

Ha van hozzá kedved, olyan díszt is készíthetsz, ami csak és kizárólag a miniatűr dísztökökre épít. Ebben az esetben ne csak a koszorú felső, hanem alsó és belső felére is zsúfolj kisebb-nagyobb tököcskéket. A látvány magáért beszél majd, de azzal kalkulálj, hogy egy ilyen dísznek jelentős súlya van.

Szalagok és feliratok Kép forrása: gaslightfloraldesign.com

Igaz, hazánkban nem ünnepeljük a hálaadást, az alkalmi koszorú biztosította inspirációkat könnyen ellesheted erről a képről. A tökök mellett itt főleg az őszi virágok dominálnak, mégpedig valóban jelentős mennyiségben. De nem csupán ezek a csodás alapanyagok adhatnak számodra ihletet, hiszen a feliratokat és a dekorációs céllal felhasznált szalagokat a saját koszorúdon is bevetheted.

A hobbiboltokban vásárolhatsz kész táblácskákat, amik lehetnek egyszerű köszöntések, vagy szezonális kifejezések – az biztos, hogy illenek majd a koszorúdhoz. A feliratot beépítheted a kerek forma belsejébe, de akár le is lógathatod az alsó részéről, ha úgy jobban tetszik. A szalaggal szintén emelheted a koszorú fényét, utóbbi akkor is tökéletesen mutat majd, ha jóval kevesebb virág veszi körül.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!