Mesés álmok gyönyörű baldachinokkal – Így készítsd el!

Bodnár Alexa
Írta: ,
Mesés álmok gyönyörű baldachinokkal – Így készítsd el!

Nem csak a kisbabák ágya fölé illik a baldachin: ez a csodaszép függöny igazán fel tud dobni egy unalmas hálószobát is, és igazi királynőnek érezheted magad, ha beszerzed ezt a kiegészítőt. Mutatunk néhány tippet az egészen egyszerűtől a nagyon látványosig, hogy a bolti baldachinok helyett elkészíthess egy különlegesebb, egyedibb darabot magadnak!

Keretezve Kép forrása: freshouse.de

Igazán ötletes megoldás, ha a baldachinodat úgy építed fel, hogy készítesz hozzá egy keretet, akár bambuszból, ahogy a képen látod, vagy akár vékonyabb lécekből.

Ezután egy nagyobb vászonanyagra lesz szükséged, aminek a szélére egymástól egyenlő távolságra szalagokat varrsz fel, hogy így rögzíthesd a függönyt a keretre.

A még szebb álmokért javasoljuk, hogy te is akassz álomfogót is a falra, ahogy a képen is látod!

Felfüggesztve Kép forrása: brit.co

Egészen egyszerűen készíthetsz baldachint, ha két vékonyabb kötelet feszítesz ki faltól falig az ágyad fölé, és erre lógatsz fel két helyen egy-egy hosszabb vásznat, tüllfüggönyt, vagy akár gyöngyfüzéreket.

Ha még ragyogóbb összhatást szeretnél, akár égősorokat is lógathatsz az ágy fölé, ami egy fehér, de akár színes baldachin esetében is jól mutat.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján