Merre néz a hálószoba ágyad? Így adj teret a pozitív energiának a lakásodban

Balatoni Dóra
Írta: ,

Gondolkodtál már azon, mi lehet az oka annak, ha néha úgy érzed, nincs harmónia és egyensúly az életedben? Lehet, hogy azért történik mindez, mert nem megfelelően rendezted be az otthonodat. A pozitív energiának teret kell adni és hagyni, hadd áramoljon szabadon. Hogyan érheted el mindezt? Csak kövesd a feng shui szabályait és meglátod, az életedben is kevesebb probléma akad majd!

A nappali Kép forrása: kimpowerstyle.com

A nappali a lakás szíve, rendszerint itt zajlanak a nagyobb családi események, ezért különösen oda kell figyelnünk rá.

Ügyelj arra, hogy ne legyen rendetlenség, nappal a redőnyt soha ne húzd le, hagyd, hogy áradjon be a napfény és helyezz el benne sok-sok szobanövényt.

Kerüld a nagyon sötét és nehéz sötétítőfüggönyöket, valamint válassz olyan kanapét, amelynek lába van, és a legjobb, ha nem a szoba középén helyezed el, hanem a falhoz közelíted - ezzel is elősegítve a pozitív energia szabadabb áramlását.

A konyha Kép forrása: thezoereport.com

A feng shui szerint a konyha a bőség jelképe. Ha szeretnénk bevonzani a bőséget és a szerencsét, akkor mindig tartsuk tisztán, a pulton pedig soha ne legyen rendetlenség.

Ne hagyd a mosatlan edényeket a mosogatóban sokáig, mert az elszívja a pozitív energiát.

Ha azonban tartasz a konyhában is néhány szobanövényt vagy esetleg gyógynövényeket termesztesz benne, annak hosszú távon érezheted jótékony hatását.