Merész, de gyönyörű: így használd a pinket a lakásban!

Zabolai Margit
Írta: ,

A pink egy elég karakteres és merész szín, és az is biztos, hogy nem való mindenkinek. De ha azt gondolod, hogy csak romantikus lányszobák vagy giccses Barbie-hálók színe lehet a pink, akkor nézd meg összeállításunkat - meg fogsz lepődni, mennyire jól mutat, ha ügyesen használod!

A hálószoba az a terület a lakásban, ahol a legtöbben engednek a cukorkaszínek csábításának, hiszen itt mindenki örömmel látja a lágyabb színeket.

Nem kell azonban feltétlenül pasztell rózsában vagy halovány barackban gondolkodnod! A vagány, karakteres pink néhány kiegészítőn megjelenve karaktert ad a szobának, és modern, trendi, mégis lágy hangulatot teremt.

Mivel a hálóban a pihenésé a főszerep, érdemes a pinket lágy olajzölddel, fehérrel, kevés szürkével tompítani, így csak izgalmasabbá teszi az atmoszférát, de nem fogja uralni azt.

Hívogató nappali Kép forrása: mariakillam.com

A pink a nappaliban már egy fokkal merészebb választás, de egy tágas, világos szobában tökéletesen megállja a helyét, ha nem ijedsz meg a kicsit nőiesebb, finomabb enteriörtől.

Ebben a nagypolgári lakásban az egyébként ódon stílusú parkettát és a túlzó belmagasságot barátságossá szelídíti a pink, ami elfér akár nagyobb felületen is.

Persze nem biztos, hogy jó ötlet a teljes ülőgarnitúrát ebbe az árnyalatba borítani, de kisebb és nagyobb foltokban, a színksálán hozzá közel eső színekkel, krém színű háttér előtt élhető, szerethető, hívogató nappalit kapsz.