Méltó helyek a nyaraláson készült fotóknak – inspirációk az elrendezéshez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Még frissen dübörögnek a fejedben az idei nyaralás emlékei? Akkor egész biztos, hogy számtalan olyan emlékkel gazdagodtál, amit egyúttal sikerült lencsevégre kapnod. De mi legyen az előhívatott fotókkal? Hogyan rendezd el őket igazán ízlésesen?

Az emlékek doboza Kép forrása: acmoore.com

Jó ötlet, ha a nyaraláson nem csupán a fényképeződet kattintgatod, hanem minél több emléket is bezsebelsz, még pedig három dimenzióban.

Ennek eredményeképp akár ilyen csodás dobozkát is csinálhatsz, ami aztán igazán méltó helyet kínál a legjobb fotóknak. Üvegezett dobozt bármelyik kreatív boltban vásárolhatsz, ha nincs kedved bíbelődni vele, akkor félkész darabokat szintén beszerezhetsz.

Amennyiben szívesen megtöltenéd saját tartalommal az egészet, vegyél teljesen natúr alapot és ragasztópisztoly segítségével rögzítsd benne az összes fontos emléket.

Jöhetnek a különféle belépők, homok a strandról, néhány kagyló, vagy éppen az árusoknál vásárolt apróságok.

Ezekkel mind körülölelheted a fotóidat, és már mehet is a pormentesen lezárt dobozka a lakás egyik központi helyére.

Egy téma köré építve Kép forrása: laurabrettphotography.com

Nem tudod elrontani a képek összehangolását, amennyiben egy téma köré építed azokat. A nyaralást illetően nyilván nincs is nehéz dolgod, hiszen szinte minden napnak külön irányvonala van, így ezek a témák tökéletes alapul szolgálnak.

Ahogy a képen példaként láthatod, ezek a fotók az óceánparton készültek a családról, a színharmónia a víznek és a homoknak köszönhetően eleve adott.

A csodás képek elkészültét követően nincs is más teendőd, mint egy általad meghatározott formában elrendezni a falon a fotókat – az itt látott inspiráció tökéletes választás.

A szebb végeredmény érdekében jó ötlet nagy méretben és akár képkerettel, akár megemelt alappal a falra tenned őket.

Egy ilyen méretes, családi fotósorozat garantáltan örök emlék marad!