A legmegnyugtatóbb színek a lakásban – Te melyiket választod?

Gerber Petra
Írta: ,
A legmegnyugtatóbb színek a lakásban – Te melyiket választod?

Kép forrása: Ikea

A színek amennyire képesek instant gyönyörködtetni, úgy tudnak hangulatot rombolni és elriasztani. Amikor az otthonunk berendezése kerül szóba, a színvilág kiválasztása az első és legfontosabb szempontunk kell, hogy legyen. Most olyan árnyalatok után kutattunk, amikkel nyugalmat és békét teremthetsz a falaid közt.

Sárga vibrálás Kép forrása: IKEA

Egyszerre vidám és megnyugtató szín a sárga, talán azért, mert a nyarat, a vakációt és persze a napsütést szimbolizálja, mindegyik a pihenést és a feltöltődést segíti.

Egy sárga fallal melegséget, világosságot és a frissességet adhatunk egy térnek. Kiválóan kombinálható hideg és semleges színekkel.

 

A vidám, pozitív személyiségek gyakran vallják, hogy a narancssárga a kedvenc színük. Ha ezt az életérzést szeretnéd otthonodban is megteremteni, megtaláltad a színedet!

Melegséget, barátságos nyugalmat áraszt, így nem ritka, hogy sokan pont a hálóban teszik le mellette a voksukat.

Ami pedig a leginkább szerethetővé teszi, hogy rendkívül könnyen alkalmazkodik bármilyen dekorációs elemhez, azaz, ha a lakberendezés szerelmese vagy, akkor a narancs árnyalat kiválasztásával jelentősen leegyszerűsíted a saját dolgodat.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!