Mediterrán stílusú otthont szeretnél? Inspirálódj ötleteinkből!

Kovács Andrea
Írta: ,
Mediterrán stílusú otthont szeretnél? Inspirálódj ötleteinkből!

Kép forrása: s7arc.com

Vonzódsz mindenhez, ami dél-európai? Teremts magadnak mediterrán álomotthont! Nem állítjuk, hogy fillérekbe kerül, de érdemes néha egy-két inspirációs ötletet ellesni. Cikkünkben lenyűgöző otthonokat mutatunk, amelyek garantáltan tetszeni fognak!

Méretes, hófehér kád Kép forrása: dwellingdecor.com

A mediterrán fürdőszobákat nem csak a csempék teszik különlegessé, hanem a középen elhelyezett hófehér kád, amelybe bármely fáradt nap után bevetheted magadat.

Hatalmas, világos tér, amelynek közepén lévő kádban nyakig megmártózhatsz a meleg vízben és átadhatod magad a pihenésnek. El sem tudunk képzelni ennél jobb időtöltést!

Olívafa a szobádba Kép forrása: prosmebel.ru

Az egyik legötletesebb és legszebb mediterrán dekorációs ötlet egy élő olívafa! Akár már te is beszerezheted csemeteként és meglátod, az otthonod éke lesz!

Az olívafa már az ókorban is a béke, a jólét és a szépség jelképe volt, ma pedig igazán magasztossá varázsolja a lakásokat.

Érdemes a színekkel takarékoskodni, legjobb, ha a fehér különböző árnyalatai uralkodnak a szobádban, így a hozzád érkező vendégek tekintete egyből az olívafára fog szegeződni. Visszafogott dekoráció, mégis imádni fogod!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!