Mediterrán hangulatú konyha olcsón, pillanatok alatt

Pölz Kitti
Írta: ,
Mediterrán hangulatú konyha olcsón, pillanatok alatt

Csodás színek, a tengerpartot idéző minták, vidámságot ébresztő minták, olaszos, eklektikus konyhapult – fogadjunk, hogy te is mindig megállsz a bútoráruházakban a mediterrán stílusú konyhák részlegénél álmodozni egy kicsit! Sokan vagyunk így ezzel, aztán meglátjuk az árcetliket és inkább a fejünket leszegve átslattyogunk a leértékelésekhez - persze ott is remek darabokat lehet találni, de gondoltad volna, hogy fillérekből, áruházlátogatás nélkül is simán varázsolhatsz egy nagyon is délies életérzést a konyhádba? Elég csak néhány apró trükköt bevetned, elővenned a kézügyességed, rászánnod egy kis időt és neked lehet a legegyedibb, minden sablonos megoldást lepipáló konyhád!

Egy másodperc alatt mediterrán hangulatot varázsolhatsz, ha átfested a pult mögött megbújó fal színét (mondjuk narancsos-vörösesre), vagy, ami még jobb, egy zöldes színű, téglahatású csempére cseréled a konyha ezen részét!

Ha ezt kombinálod fából készült polcokkal, nem lesz kérdés, hogy kinek van a leginkább mediterrán konyhája a környéken…

Tipp: Nem kell óriási összegeket költened új csempére, csak vegyél egy szuper színű csempefestéket és kreálj rá egy teljesen más hangulatot!

Az is szuperül mutat, ha több színt variálsz össze, és mozaikosan oldod meg a festést - változatos, vonzó és elképesztően vidám lesz a végeredmény, ráadásul még a kártyaegyenleged is megmarad!

Sose ijedj meg a nagyon extra mintáktól, hiszen később ezeket fogod annyira imádni!

A konyhád berendezésénél is nyugodtan lehetsz annyira bevállalós, mint amikor egy különleges szettet válogatsz össze.

Tipp: Ha már nagyon unod a konyhakövet, vegyél padlócsempére való festéket és őrülj meg egy kicsit - jöhet a zöld minden árnyalata, garantáltan feldobja majd a hangulatot!

Mozaikok, rendezetlen geometrikus minták - ezek mind rád és a mediterrán konyhádra várnak!

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató