Egy magyar bajnok mesél az időgazdálkodásáról: sport, munka, magánélet

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Egy magyar bajnok mesél az időgazdálkodásáról: sport, munka, magánélet

A hatékony időbeosztás művészet. Egy átlagember számára csakúgy, mint egy elfoglalt élsportoló mindennapjaiban. Azt azonban kész tényként könyvelhetjük el, hogy az, aki kiemelkedő sikereket szeretne elérni az élet több pontján és a munka, magánélet, hobbi egyensúlyára törekszik, annak valóban mesterien kell zsonglőrködnie az idővel. Cikkünkben Baji Balázs gátfutó bajnokunk időgazdálkodását vesszük górcső alá. (x)

Baji Balázs sportolói tevékenysége során olyan környezetben ért el kiugró eredményeket, ahol igen sűrű a mezőny és nagyon nagy a verseny. A világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Magyarország leggyorsabbja az élsport mellett az állatorvoslást választotta hivatásaként, amely szintén teljes embert követel, Balázs pedig természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy ott is a legjobbat nyújtsa. 

Ám a sporton és a hivatáson felül ne feledkezzünk meg a magánéletről, a családi, baráti kapcsolatokról és arról sem, hogy néha fontos, az életünket akár hosszútávon befolyásoló döntéseket kell meghoznunk, mint például egy új otthon keresése.

Hogy hogyan férhet bele egy elfoglalt ember életébe egy olyan időigényes, figyelmet és lássuk be szakértelmet is igénylő tevékenység, mint a lakáskeresés? Általában sehogy, itt jön képbe a Duna House.

Az országos lefedettségű, közel 140 irodával rendelkező, Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanközvetítő cégcsoportjához tartozó Duna House a 2019-es évben márkanagykövetévé választotta a korábban az év férfi sportolójának kikiáltott Baji Balázst, aki fegyelmével és kitartásával jó példa a szintén erős mezőnynek számító ingatlanpiacon dolgozó értékesítők számára. A sportoló és a vállalat együttműködését az élet is támogatta, hiszen Balázs nem csak a cég szolgáltatásait bemutató, online elérhető, 5 részes kisfilmsorozatban, hanem ténylegesen új otthont keres és segítségképpen a Duna House egyik szakértőjét választotta.

„Számomra hatalmas érték és nagyon nagy segítség a Duna House szolgáltatása. Bevallom, se időm, se türelmem nincs lakásról-lakásra járni a várost, amíg megtalálom a számomra megfelelő ingatlant. A Duna House weboldaláról kiválasztottam a legszimpatikusabb kollégát, aki azóta is azon dolgozik, hogy megtalálja nekem azt a lakást, amit majd az otthonomnak nevezhetek. Remélem hamarosan sikerrel járunk!” – nyilatkozott Baji Balázs az ingatlanközvetítő céggel való együttműködésről.

„A sérülésem miatt a 2019-es versenyeken nem tudok részt venni és az állatorvoslást is szüneteltetnem kellett egy időre. Bár már sokkal jobban vagyok, a rehabilitáció még tart, de még mindig nem tértek vissza a hétköznapjaim a megszokott kerékvágásba. Minden rosszban van valami jó, így még több időt szánhatok a családomra és könnyebben be tudom ütemezni az ingatlanszakértő által választott lakások megtekintését is.”

Ismerd meg Te is Balázs történetét és kövesd végig a kisfilmeken keresztül, hogyan talál új otthonra Baji Balázs a Duna House segítségével!

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba