Luxus a fürdőszobában – 5 költséghatékony megoldás az elegáns hatásért

Póta Szilvia
Írta: ,
Luxus a fürdőszobában – 5 költséghatékony megoldás az elegáns hatásért

A fürdőszoba kulcsszerepet játszik a jó közérzet megteremtésében – a berendezés során a legnagyobb kihívás az, hogy spa hangulatot kölcsönözzünk a fürdőnek anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk. Nem kell azonban bankot rabolni ahhoz, hogy becsempéssz egy kis luxust ebbe a helyiségbe! Íme néhány ötlet a jelenlegi trendek közül, melyekkel felfrissítheted a fürdőszobádat!

Öltöztesd fel a falakat! Kép forrása: onekingslane.com

Ha fürdőszobáról van szó, a legtöbben automatikusan a csempekatalógushoz nyúlunk, miközben a tapéta éppúgy nagyszerű választás lehet erre a célra.

A merész minták izgalmassá és esztétikailag különlegessé varázsolhatják ezt a helyiséget! Manapság már kifejezetten a fürdőszobához is készítenek tapétákat, melyek nem csupán mutatós megoldást jelentenek, de strapabíróak és moshatóak is.

A tapétától a fürdőszoba barátságossá, szinte szobaszerűvé válik, így ha nem kedveled a csempe ridegségét, ez lehet a számodra tökéletes választás!


7 tipp a lakberendezőtől, amit mindenkinek meg kéne fogadnia


Egy csipetnyi vintage Kép forrása: etsy.com

A vintage bútorokkal és kiegészítőkkel nem nyúlhatsz mellé, ezek a darabok ugyanis sosem mennek ki a divatból. Előnyük, hogy nem kell hozzájuk mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen bármely kopott vagy karcos bútor megfér ebben a stílusban.

Igazi kincsekre bukkanhatsz a bolhapiacokon vagy a régiségkereskedőknél, de érdemes körülnézned a szülők vagy a nagyszülők pincéjében is!

A vintage kedvelt színei közé tartozik a fehér, a barna, a bézs, illetve a különböző pasztell árnyalatok, kötelező kellékei pedig az antik hatású szekrények, a lábas kádak, illetve a rézcsapok.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!