Luxus a fürdőszobában – 5 tipp az elegáns hatásért

Póta Szilvia
Írta: ,

A fürdőszoba kulcsszerepet játszik a jó közérzet megteremtésében – a berendezés során a legnagyobb kihívás az, hogy spa hangulatot kölcsönözzünk a fürdőnek anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk. Nem kell azonban bankot rabolni ahhoz, hogy becsempéssz egy kis luxust ebbe a helyiségbe! Íme néhány ötlet a jelenlegi trendek közül, melyekkel felfrissítheted a fürdőszobádat!

A lakberendezésnél alapszabály, hogy mindig legyen az adott helyiségben egy középpont, egy olyan tárgy, netán kiegészítő, amely vonzza a tekintetet. A tükrök tökéletesen megfelelnek erre a célra.

Egy-egy nagyobb méretű, stílusos darabbal nem csupán a szoba méretét növelheted meg optikailag, de a fürdőszobádat is egyedivé teheted!

Válassz tehát olyan tükröt, amely egy kicsit elrugaszkodik a hagyományos gyógyszeres szekrény külsőtől, és igazi személyiséggel rendelkezik. Nem kell drágának lennie, a bolhapiacokon, vagy vintage üzletekben mutatós darabokra bukkanhatsz!

Rend a lelke mindennek Kép forrása: homebunch.com

Köztudott, hogy az ördög a részletekben rejlik. Ez a mondás pedig különösen igaz a lakberendezésre!

Ne hagyd a szappanokat a mosdó szélén heverni. Válaszd ki kedvenc tisztálkodási termékeidet, majd keress hozzájuk stílusos tárolókat!


Feng shui a fürdőszobában – Fordítsd a javadra az elemek hatását!


Öntsd a folyékony szappant dekoratív flakonokba, a vattát pedig tedd elegáns üvegekbe.

A lényeg, hogy a fürdőszobád rendezettnek és egységesnek hasson!