5+1 legszebb növény, ami tökéletesen illik a fürdőszobába

Zabolai Margit
Írta: ,

Jól bírják a párát, legyenek gyönyörűek, és ráadásul egy olyan helyiségben akarod tartani őket, ami jellemzően nem úszik a napfényben? Nem egyszerű dolgot kérsz, de nem is lehetetlent! A legújabb lakberendezési trendek szerint a fürdőre is úgy nézünk, mint a lakás bármelyik lakószobájára, így természetesen itt is helyük van a növényeknek. Ha legalább egy kevés természetes fény éri a fürdőt, akkor ezeket a zöldeket élvezettel fogod majd nézegetni!

Remekül mutat a fürdőszobai pulton, de az ablakpárkányon is, ráadásul ott jól is fogja érezni magát, hiszen az aloe verát nem zavarja a közvetlen napfény.

Nem csak elegáns és ragyogóan zöld színével hoz üdeséget a fürdőszobádba, hanem szó szerint fel is frissíti azt, mivel az aloe tisztítja a levegőt.

Ügyelj rá, hogy a nedvességet jól elvezető talajba ültesd, mert nem szeret tocsogni a vízben, a fürdőben lecsapódó pára valószínűleg elegendő is lesz neki, emellett legfeljebb kéthetente érdemes meglocsolni.

Mi lehetne ideálisabb növény a fürdőszobába, mint egy olyan, amelyiket öntözni sem kell, mert a körülötte lévő levegő páratartalmából szerzi a nedvességet?

A léggyökeres növényekkel ráadásul tényleg elengedheted a fantáziádat, mert szó szerint bárhová fellógathatod őket, nem kell nekik talaj, csak valami, amiben megkapaszkodnak.

Számos változatuk létezik, így biztosan megtalálod a te fürdőszobád stílusához illőt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv