Ez idén a 10 legnézettebb hálószoba a népszerű lakberendezési portálon

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Ez idén a 10 legnézettebb hálószoba a népszerű lakberendezési portálon

A Houzz Magazin összegyűjtötte, hogy a portálra eddig feltöltött fotók közül idén melyek voltak a legnézettebb hálószobák. A nyugalom igénye továbbra is uralkodó ebben a helyiségben – a puha textilek, a visszafogott színpaletták és az apró részletek egyértelművé teszik, miért is így állt össze ez a lista. Íme, a 10 legnépszerűbb hálószoba!

10. Tengerparti otthon

A legtöbben gond nélkül elcserélnénk a lakásunkat, ha ilyen kilátás nyílna a hálószobánkból, de nem csupán a külső tér és a terasz miatt nyerő ez a hangulatos helyiség. A fehér alap tisztaságot, nyugodtságot sugároz, a kék pedig simogatóan hűvösnek hat, és így tökéletesen kiegészíti a kinti forróságot. Az összhatást tovább fokozza a barna melegburkolat, ami még hangulatosabbá teszi ezt a hálószobát.

9. Hívogató puhaság

Egyszerre letisztult, modern, visszafogott, mégis hívogató ez a hálószoba, szinte ránézésre érezzük a puha szőnyeg és ágytakaró simogatását. Az egyediségért a tükrök és a különleges lámpák felelnek.

8. Tetőtéri megoldások

A tetőtérrel napjainkban már valóságos csodákat lehet művelni, köszönhetően a számos kreatív lakberendezőnek, akik egyetlen sarkot sem hagynak parlagon. Ebben a hálóban éppen az egyszerűség felel a nagyszerűségért: bájos letisztultság jellemzi, amit a különleges ablakok tesznek hívogatóan egyedivé.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!