Le az unalmas falakkal! Izgalmas dekorációk az otthonodba poszter helyett

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha felújításon gondolkozol vagy csak az egyik helyiséget szeretnéd kicsit feldobni a lakásban, akkor jó helyen jársz. Most néhány olyan faldekorációs inspirációt hoztunk el neked, ami kis költséggel, rövid idő alatt, látványosan megváltoztatja az adott tér hangulatát, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Nézd meg, hogyan!

A világítással való dekorálás olyan falra lehet jó megoldás, ahová kevesebb fény jut, és egy kis hangsúlyt szeretnél adni a falrészletnek, vagy esetleg egy kuckózós sarokban, ahová a hangulat miatt tennél világítást.

Bármelyik mellett is döntesz, használhatsz egyszerű karácsonyfaégőt vagy színes lampionokat, amiket akár valamilyen adott formában is feltehetsz a falra, de a bútorokon is végigfuttathatod (pl. ágykeret, könyvespolc).

Tipp: A gyerekszobába is szuper ötlet, akár egy LED-es csillaghatású plafonvilágítással összehangolva!

Ha még nem vagy origami-mester, akkor itt az idő, hogy egy kicsit gyakorolj, és a saját kezed munkáját tedd ki a falakra! Hajtogass különböző figurákat, vágj ki mintákat színes papírokból, és ezzel dekoráld a falad!

Ezzel nem csak személyessé, de gyorsan, könnyen variálhatóvá, és izgalmassá is teszed a helyiségeket!

A rögzítéshez használhatsz kétoldalú ragasztót – ha közvetlenül a falra tennéd a díszeket - de akár a függönykarnisról vagy átlátszó damilokról is lelógathatod őket.