Le a megszokottal! – 5 izgalmas színkombináció hálószobákba

Stumpf Bea
Írta: ,

A hálószobánk berendezése, színei és kiegészítői talán a lakástervezés legkritikusabb részét képzik. Itt ugyanis nem mindegy, milyen színeket, formákat vagy anyagokat használunk, hiszen azokon múlhat, mennyire tudunk majd jól aludni vagy éppen csak relaxálni néhány órát. Lássuk, milyen izgalmas színekbe öltöztetheted a hálószobád, és azoknak milyen összhatása lesz!

Szürke és rózsaszín

Ha lányos hálószobáról beszélünk, akkor a szürke-rózsaszín-lila-fehér színkombináció biztosan szóba kerül. Ezekkel a színekkel nagyon hangulatos, csajos, de mégis kifinomult hálószobát tudsz kialakítani.

Ha nem akarsz klasszikus fehér falakat, akkor mi egy világosszürke színt javasolunk fehér bútorokkal, a kiegészítők tekintetében pedig a lila és a rózsaszín árnyalataiból érdemes válogatnod.

A fehér hatású hálószoba mindig jó döntés, hiszen ez a tisztaság, a fény színe, ami jól kombinálható a kreativitásra ösztönző lilával és a nyugtató rózsaszín árnyalatokkal.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Fekete-fehér

A black&white lakások általában minimalista stílusúak, jellemzően letisztultak és egyszerűek. Egy hálószobában ez abszolút előny, hiszen annál jobb, minél kevésbé zsúfolod túl a pihenést szolgáló helyiséget.

Ha fekete-fehér design mellett döntesz, mindenképp azt javasoljuk, hogy a falakat, vagy legalábbis a falak nagy részét hagyd meg világosnak, a két szín kontrasztjába pedig vigyél bele egy kis játékot. Na de hogyan?

Mintákkal, növényekkel vagy izgalmas kiegészítőkkel – csak az ízléseden és a kreativitásodon múlik minden!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4