5 olcsó, de annál látványosabb trükk a fürdőszobád felújításához

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 olcsó, de annál látványosabb trükk a fürdőszobád felújításához

Kép forrása: khuang/depositphotos.com

A fürdőszobára sokan nem fordítanak kiemelt figyelmet, szemben például a nappalival vagy az étkezővel. Pedig a lakás egyik legkisebb helyisége is megérdemelné az alkalomszerű felújítást, frissítést, hiszen a mindennapjaink szerves részét képezi az itt eltöltött idő.

Cseréld le a burkolatot! Kép forrása: houzz.com

Nem a legolcsóbb lehetőség a felsorolásunkban a burkolatok lecserélése, de meg kell említenünk ezt is, hiszen már olyan újdonságok érhetőek el a piacon, mint amilyenek a vízálló tapéták.

Tény és való, hogy a hidegburkolatokat sem feltetetni, sem megvenni nem a legkedvezőbb megoldás, de érdemes pénzt áldozni erre a projektre, ha elhasználódtak a csempék.

Felújítás során pedig célszerű utánajárnod, milyen további lehetőségeid akadnak. Kedvező áron elérhetőek az említett víztaszító tapéták, amik annyira jó minőségűek, hogy akár a zuhanyzóba is teheted őket. Akadnak szintén vízálló faburkolatok, amik garantáltan látványosak lesznek a fürdőszobában.

Mintha wellnessben lennél Kép forrása: houzz.com

Szintén nem túl nagy kiadás, de annál többet ad az összképhez, ha kicsit odafigyelsz a fürdőszobai kiegészítőkre. A rend érdekében alapszabály, hogy csak az legyen szem előtt, amit mindennap használtok, a többi holminak a fiókokban a helye.

Ennek megfelelően a polcokon maradó kozmetikumokat, kiegészítőket már könnyű lesz összehangolni: érdemes szettet venned a szappan- és fogkefetartóból, és az is sokat számít, ha egyforma színű törölközőkre ruházol be. Utóbbiakat szépen összegöngyölítheted, így tényleg luxushatást keltenek.

Ezen felül jó lehetőség még, ha beszerzel egy kádra szerelhető tartót, ami nem csak könyvtámasz lehet: kerülhetnek rá gyertyák, poharak, illóolajok.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!