5 pofonegyszerű lakberendezési trükk, ami megváltoztatja az egész lakásod

Zabolai Margit
Írta: ,
5 pofonegyszerű lakberendezési trükk, ami megváltoztatja az egész lakásod

Kép forrása: unsplash

Neked is feltűnt már, hogy a lakberendezési magazinokban minden olyan tökéletes, olyan jól átgondolt hatást kelt, és te hiába játszol a színekkel meg a textilekkel, valahogy mégsem lesz ugyanaz a hatás a valóságban? Sokszor egészen apró dolgokon múlik, hogy olyan legyen a lakásod, akár egy enteriőr magazin címfotója.

A friss, vágott virágok vagy az aktuálisan, szezonálisan a lakásba kerülő dekorációk szintén nagyon fel tudják dobni az egész belső teret.

Ha nem szeretnél erre költeni, akkor helyezd akár a szezonális gyümölcsöket egy mutatós tálba, így egyszerre érhetsz el friss, otthonos és átgondolt, trendi hatást, miközben nem költesz olyasmire, aminek kizárólag esztétikai haszna van.

Egy szép és ötletes gyümölcstartóba például csak egyszer kell beruházni.

Az egy dolog, hogy van egy klassz lámpád, de a lakberendezők szerint az egyik legkomolyabb hiba, amit elkövethetsz, hogy ezzel le is tudtad a fényeket egy helyiségben.

Ellenben funkciós és hangulatvilágítással, akár kisebb méretű dekorációs izzókkal, gyertyákkal és a legszebb dekorációs tárgyakat megvilágító fényekkel hatalmas különbséget érhetsz el.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!