Top lakberendezési trendek, amik tarolnak idén

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Akárcsak a divatirányzatok, úgy a lakberendezési trendek is jönnek-mennek. Ennek ellenére is nagy hatást gyakorolnak ránk, hiszen alapjaiban határozzák meg a kínálatot. Te is felújításra készülsz? Mutatjuk azokat a trendeket, amik tarolni fognak az elkövetkezendő időszakban!

Metálos csillogás

A ruhákat, kiegészítőket illetően a rosegoldnak elsöprő szerep jutott az elmúlt időszakban, és ez a szín a négy fal közé is begyűrűzött. Uralma azonban nem tartott túl sokáig: bár a rosegold még mindig trendi, hosszabb ideje tartja magát az élen a réz, ami idén kikerülhetetlen lesz a lakberendezési boltokban. Ehhez képest jóval messzebbre nyúlik vissza a klasszikus arany szín története, ami most újdonságként került fel ismét a színpalettára. Ha tehát a kiegészítők, textilek színén agyalsz, érdemes a metálos csillogású rosegold, réz és arany árnyalatok között keresgélned.

Ragyogó drágakő színek

 

Szintén népszerűek a smaragdos, zafíros színek, amelyek kiválóak arra, hogy izgalmas megoldásokat csempéssz az otthonodba – remekül feldobja a helyiséget például néhány smaragdszínű párna, szőnyeg, vagy éppen egy zafíros mozaikcsempe, ami még keleti hangulatot is idéz. Az aktuális trendek szerint ezek a színek a semleges, azon túl is a natúr berendezési eszközökhöz, tárgyakhoz passzolnak igazán. A fehér jó választás, de ha túl sokat használsz belőle, akkor kissé steril hatást kelt, ellenben a fa kiegészítők nagyon jól illenek ehhez az irányzathoz.

 

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?