4 berendezési praktika, ha nőiesíteni szeretnéd a szobákat úgy, hogy a pasidnak is tetsszen

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 berendezési praktika, ha nőiesíteni szeretnéd a szobákat úgy, hogy a pasidnak is tetsszen

Az összeköltözést illetően mindig kulcskérdés, hogyan tudtok az aranyközépúton maradni úgy, hogy mindketten jól érezzétek magatokat az otthonotokban. Ahogy te nem akarnál serlegek és fociereklyék között masírozni, úgy a szerelmed sem szeretné, ha minden rózsaszín, vagy éppen csillámos lenne. De mit tehetsz, ha egy kicsit nőiesebbé tennéd az összhatást?

Ha minden vágyad egy csajos részleg, akkor arra alkalmas választás lehet egy fésülködő asztal felállítása, pl. a háló eldugott sarkában.

Ez ellen általában a legtöbb férfi sem szokott tiltakozni, hiszen az ilyen berendezési tárgyakról messziről süt, hogy nekik semmi közük hozzá, ráadásul így egy helyre összpontosíthatod a csajos holmikat.

Ő is örülni fog, ha nem kell órákat várnia, míg felszabadul a fürdő, ráadásul te is kényelmesen és nyugodtan készülődhetsz egy eldugott kis sarokban.

Szóval, ha egyébként is sok sminkcuccod, bizsud van, akkor valószínűleg könnyen meggyőzheted, miért is van égető szükséged egy csodálatos fésülködőasztalra.

Az alapokat illetően valószínűleg semlegesen fogtok dönteni, tehát inkább az unisex színek fognak dominálni az otthonotokban. Ez nem rossz döntés, hiszen minél egyszerűbb az alap, annál könnyebb lesz azt színesíteni és feldobni, adott esetben kicsit nőiesebb formában.

Általában a rózsaszín és a hozzá hasonló, pasztell árnyalatok azok, amiket a férfiak nem igazán szeretnek, de vannak olyan színek, amikre nem fognak nemet mondani – nagy örömödre! Ilyen szín pl. a citromsárga, vagy éppen a piros, de sokan szeretik a narancssárgát, a kékes-zöldes árnyalatokat, és ha mázlid van, egy sötétlilával is befutó lehetsz. Esetleg a mostanában olyan divatos bronzzal, vagy ezüsttel is megpróbálkozhatsz...

Azért fontos, hogy ne élj vissza a színek adta lehetőségekkel, mert az nem csak a lakberendezést illetően baklövés, még a párkapcsolatodban is feszültséget okozhat.