Lakberendezés kreatívan - hogyan használd az iskolai táblát?

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha kicsit szeretnéd felfrissíteni a lakásod, de nem szeretnél egy fél vagyont rákölteni, akkor jöhet egy kis kreativitás. Hogyan? Számos megoldás létezik arra, hogy egy üres falfelületet hogyan lehet feldobni, mi most néhány iskolai táblás inspirációval készültünk neked. Vigyázz, ha végignézed, te is rögtön ezzel akarod majd dekorálni a lakásod. Lássuk az ötleteket!

Szabad a rajz! Kép forrása: classyclutter.net

Ha szeretsz rajzolni és soha nem találsz épp papírt, amikor rádjön, hogy felskiccelj vagy felírj valamit, akkor lehet, hogy egy iskolai tábla a megoldás.

Ha van gyereked, akkor még inkább szükséged van iskolai táblára, amit a falra vagy akár az asztalra ragaszthatsz, így a kicsik is büntetlenül firkálhatnak, rajzolgathatnak és kiélhetik az alkotóvágyukat.

Ha telerajzoltátok vagy csak meguntad, akkor egy mozdulattal kicserélheted vagy leveheted a falról, ennél nem is lehetne egyszerűbb, nem igaz?

Nincs is annál bosszantóbb, amikor le kell szedned a szárítót és a sok fiók között még mindig nem tudtál kiigazodni, pedig már hetekkel ezelőtt beköltöztél.

Semmi gond, ha már egyébként is ráférne a komódra vagy a szekrényre egy kis ráncfelvarrás, akkor azt javasoljuk, hogy borítsd be a fiókok előlapját öntapadós táblafestékhez hasonló matricával, amire bátran felírhatod, hogy mit hol találsz.

Így nem csak magadnak, de a családodnak is megkönnyíted a reggeli készülődést, és biztosan minden a helyére kerül.

Tipp: Mivel matricáról van szó, ezért gyorsan és egyszerűen cserélheted, ha meguntad vagy másikra váltanád!