5 dolog, amit mindenki megbán egy lakásfelújítás során

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit mindenki megbán egy lakásfelújítás során

Kép forrása: olly18/depositphotos.com

Mindenki szeretné időnként felújítani a lakását, hogy bár az otthonos hangulat megmaradjon, mégis legyen benne némi újdonság. A renoválásnak rengeteg előnye van, de mielőtt fejest ugranál a munkába, olvasd el, mi az az öt dolog, amit az emberek többsége megbán a lakásfelújítás után.

Ha láttál már lakásfelújításról szóló tévéműsort, megfigyelhetted, hogy szinte mindig van olyan projekt, amelyben kiütnek egy-egy falat két szoba között, hogy egyetlen hatalmas helységet csináljanak belőle.

Noha tényleg trendin néz ki, ha a nappali egyúttal az ebédlő, az előtér és a konyha is, azért gondold át még egyszer, mennyire jó ötlet ez.

Mert a hatalmas nappali együtt jár azzal, hogy innentől kezdve a család összes tagja egyetlen szobában fog pihenni, tévézni, enni, a gyerekek pedig játszani.

Időnként azért mégis jó elvonulni mindenkitől, hogy egyedül lehess, nem igaz?

Rengeteget dob a fürdőszobán, ha trendi kádat teszel bele, de azért nem mindegy, meddig mész el a felújításban.

Egy sarokkád tényleg jól mutathat, de térbe helyezhető kádat inkább ne válassz, hacsak nincs tényleg nagyon sok hely a szobában.

Ezek a darabok ugyanis bármennyire jól néznek ki, sajnos rengeteg helyet foglalnak (hiszen épp az a lényegük, hogy minden szögből megközelíthetőek legyenek), arról nem is beszélve, hogy a takarításuk is sokkal körülményesebb a már megszokott kádakhoz képest.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!