Lakásdekoráció felsőfokon: 5 izgalmas és friss szín a konyhádba

Stumpf Bea
Írta: ,

A konyha a lakás lelke, és akkor is, ha nem főzöl minden nap, sokat vagy itt, hiszen minden buli és mély beszélgetés itt kezdődik. Ha azt szeretnéd, hogy a konyhád izgalmas, vibráló, friss és trendi legyen, akkor nem árt új színekben gondolkozni. Ha csak egy kis átalakításon töröd a fejed vagy teljesen új konyhát szeretnél, akkor kattints egy kis inspirációért!

Zöld Kép forrása: apartmenttherapy.com

Izgalmas összhatást kölcsönöz a konyhádnak, ha játszol a szekrényeid színeivel.

Ha kiválasztottad a megfelelő színt, akkor akár az összes szekrény lehet ilyen színű, de ha túl erősnek vagy soknak tartod, akkor akár két egymáshoz jól passzoló színt is variálhatsz.

A zöld szuperül mutat a konyhában, hiszen nem csak plusz frissességet és életet kölcsönöz neki, de nyugtat is, és a fával együtt csodásan mutat!

Szürke Kép forrása: roomido.com

A jelenlegi lakberendezési trendek nagyon szeretik a szürkét szinten minden helyiségben, miért pont a konyha maradna ki a sorból?

Ne félj attól, hogy sötét lesz a konyhád, ha nem fehérre fested vagy nem világos bútorokat használsz, hiszen a szürkét nagyon jól tudod kombinálni a világos színekkel, illetve a fémes árnyalatokkal, és ügyesen játhatsz a kontrasztokkal is!