Ha nincs elég hely: kreatív többfunkciós szobák

Zabolai Margit
Írta: ,
Ha nincs elég hely: kreatív többfunkciós szobák

Kép forrása: Ikea

Jól jönne még egy szoba, de nincs lehetőséged építkezni? Vagy a négyzetméter önmagában elég lenne, csak a helyiségek száma kevés a sok funkcióhoz, amit az otthonodnak el kell látnia? Egy szoba szerencsére több tevékenységhez is kényelmes teret kínálhat, ha okosan rendezed be.

Egy egyszerű kis padot alakítottak kényelmes, akár kanapéként is funkcionáló ülőkévé ebben a szobában egy matrac és néhány párna segítségével.

A könnyű szerkezetű asztal egyszerűen mozgatható, és míg hárman kényelmesen elférnek körülötte, ha több vendég érkezik, egyszerűen a kanapé mellé húzható, ami padként még 2-3 vendégnek helyet tud biztosítani.

Arról pedig nem is beszélve, hogy szükség esetén akár egy vendégágy is lehet az ülőalkalmatosságból.

A konyhapult meghosszabbításával nem csak extra munkafelületet, de egy étkezőasztalt is ki tudtak alakítani ebben a térben, a nem hagyományos formájú kanapék hívogató helyet kínálnak egy kis délutáni olvasgatáshoz vagy családi összebújáshoz, miközben a háttámlák nincsenek útban, ezért az étkezőszékek átrendezésével villámgyorsanmoziteremmé” alakítható a szoba, a könyvespolc elé feszített vásznon már kezdődhet is a kedvenc filmetek.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra