10 dolog, amire a körömlakkodat használhatod - a manikűr nincs köztük!

Pölz Kitti
Írta: ,
10 dolog, amire a körömlakkodat használhatod - a manikűr nincs köztük!

Kép forrása: unsplash

Amikor otthon előveszem a körömlakk-készletemet (nem kell nagyra gondolni, van egy fehér, egy fekete meg egy rózsaszín, sajnos körömrágós lányként ezeket a színeket tudom csak gond nélkül és esztétikusan magamra applikálni), mindig csak manikűrözök egyet, aztán visszateszem a helyére... De a minap, amíg szárítottam a körmöm, elgondolkodtam rajta, hogy egyébként mennyire hasznos dolog is lehet(ne) a lakk, ha másra is felhasználnánk a szakadt harisnya megjavításán kívül - utánajártam, és kifejezetten érdekes dolgokat találtam!

Ha te is folyton zavarba jössz a metrón vagy a laptopod előtt ülve, hogy mégis melyik dugó melyik füledbe való, nem kell messzire menned a megoldásért: fogj két, eléggé eltérő, mégis passzoló színű körömlakkot és kezdd el kipingálni a kedvenc fülesed!

Egyedi és nagyon szép lesz a végeredmény, ráadásul el sem fogsz esni a buszon, amíg a két kis hangszóróról próbálod kitalálni, hogy melyik a jobb és melyik a bal...

Ha eszembe jutott volna annak idején, hogy elég lehet a körömlakkjaimat bevetnem a különböző mappáim megfelelő rendszerezéséhez, biztos nem vettem volna százféle, teljesen össze nem illő színű irattartót...

Próbáld ki, hogy a sima fehér vagy bármilyen egyszínű tartókat megjelölöd a legszebb körömlakk-színeiddel, iszonyú szép és rendezett íróasztalt varázsolhatsz ezzel a módszerrel!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv