5 rendszerezési tipp a konyhádba, ami magadtól sose jutna eszedbe

Stumpf Bea
Írta: ,
5 rendszerezési tipp a konyhádba, ami magadtól sose jutna eszedbe

A konyha az egyik legfontosabb helyszín a laskában, hiszen a főzés mellett sokszor az étkezéseknek és a nagy beszélgetéseknek is helyet ad, sőt, legtöbbször a bulik is itt kezdődnek! Ahhoz azonban, hogy a konyhád tényleg praktikus és hangulatos legyen, kell néhány olyan trükk, amivel rendszerezheted mindazt, amit ott tartasz. Nézzük hogyan!

Annak érdekében, hogy minden kihasználatlan helyet hasznosíts, jó, ha beépítesz néhány extra polcot a konyhádba, ahol poharakat, étkészletet vagy edényeket tárolhatsz.

Ez lehet az ablakod vagy a munkapultod fölött, de a falba építve is!

Ráadásul ha szekrények helyett inkább nyitott polcokat használsz, sokkal szellősebbnek és tágabbnak is tűnik majd a konyhád!

A legjobb módszer a polcok és tömött szekrények felszabadítására, ha szerzel néhány üvegedényt, amiket a szekrény aljáról lógatsz le. Hogyan?

Fúrd fel az üvegek tetejét a szekrényed aljára, így ezután csak le kell csavarnod az üveget, amikor szükséged van a tartalmára. Ez jól is mutat, hiszen ha különböző magvakat, müzlit vagy édességeket teszel az üvegekbe, akkor amellett, hogy praktikus, még szép látványt is nyújt.

Tipp: Ha nem szeretnél fúrni, akkor kisebb üvegekhez vagy poharakhoz mágnest vagy sínt is használhatsz!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!