5 rendszerezési ötlet a konyhádba, ami sosem jutna eszedbe

Stumpf Bea
Írta: ,
5 rendszerezési ötlet a konyhádba, ami sosem jutna eszedbe

A konyha az egyik legfontosabb helyszín a laskában, hiszen a főzés mellett sokszor az étkezéseknek és a nagy beszélgetéseknek is helyet ad, sőt, legtöbbször a bulik is itt kezdődnek! Ahhoz azonban, hogy a konyhád tényleg praktikus és hangulatos legyen, kell néhány olyan trükk, amivel rendszerezheted mindazt, amit ott tartasz. Nézzük hogyan!

A legjobb módszer a polcok és tömött szekrények felszabadítására, ha szerzel néhány üvegedényt, amiket a szekrény aljáról lógatsz le. Hogyan?

Fúrd fel az üvegek tetejét a szekrényed aljára, így ezután csak le kell csavarnod az üveget, amikor szükséged van a tartalmára. Ez jól is mutat, hiszen ha különböző magvakat, müzlit vagy édességeket teszel az üvegekbe, akkor amellett, hogy praktikus, még szép látványt is nyújt.

Tipp: Ha nem szeretnél fúrni, akkor kisebb üvegekhez vagy poharakhoz mágnest vagy sínt is használhatsz!

Szerencsére legtöbbször még a kis konyhákban is találsz olyan falfelületeket, amiket akár tárolásra is jól tudsz hasznosítani.

Ha megvan a kiszemelt falfelület, akkor nincs más dolgod, mint találni a konyhád stílusának megfelelő fatáblát vagy fém rácsot, amire utána bármit rápakolhatsz.

Ezek a megoldások, az előzőhöz hasonlóan azért szuperek, mert a sokszor használt konyhai eszközök mindig kéznél lesznek, de közben rend marad a konyhádban, hiszen mindennek meglesz a helye.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!