5 dolog, amire minden nőnek szüksége van, amikor először költözik egyedül

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amire minden nőnek szüksége van, amikor először költözik egyedül

Kép forrása: unsplash

Előbb-utóbb mindenki életében elérkezik az a pont, amikor kirepül a családi fészekből, és beköltözik valahová önállóan. Persze valószínűleg kezdetben te is lakótársakkal élsz együtt, ám ha szingli vagy, és végre van saját kereseted, eljön az a pont, hogy egyedül költözöl tovább. Ilyenkor pedig az alábbi tárgyakra neked is szükséged lesz, így jobb, ha előre felkészülsz, hogy semmi se maradjon ki!

Talán elsőre furcsának tűnhet, de valójában egy zuhanyfüggöny fontosabb, mint hinnéd!

A legtöbben ugyanis nem szoktak minden este forró fürdőt venni, elvégre sokkal gyorsabb, ha pár perces zuhanyt iktatnak be a nap végére.

Viszont például egy társasházban általában kisebb a fürdőszoba; a függöny nélkül pedig könnyen beltéri medencévé változtathatod a helységet.

Hamar vizesek lehetnek a holmijaid, a mosógép és más elektronikai eszköz, a padlón pedig meg is csúszhatsz.

Hosszú távon sokkal jobban jársz, ha beszerzel egy zuhanyfüggönyt már a kezdetektől!

Biztonságos zárak Kép forrása: unsplash

Szerencsére ma már a legtöbb helyen odafigyelnek a kellő biztonságra, és erős ajtókat szerelnek fel, valamint több zárat, sőt, akár rácsot is. De ha a te lakásod pont nem tartozik ezek közé, és egyetlen zár óv meg, érdemes egyeztetned a bérbeadóval, és beszerezni egy erősebb zárat is.

Talán azt gondolnád, hogy biztonságban vagy, hiszen rengetegen élnek a környéken, de sajnos ez sok esetben nem riasztja el a betörőket!

Már az is jó ötlet, ha felszerelsz az ajtó mellé egy kis riasztót, ami rögtön hangosan kezd el szólni, ha nyílik az ajtó.

Ma már a boltokban olcsón is lehet kapni olyat, amit nem kell beszereltetned szakértőkkel, csak egyszerűen felhelyezed az ajtófélfára, és a nyitás okozta hangos zajra felébrednek a szomszédok.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció