Így is kinézhet egy konyha, miután átfested! Lenyűgöző átalakítások

Szőke Angéla
Írta: ,
Így is kinézhet egy konyha, miután átfested! Lenyűgöző átalakítások

Kép forrása: unsplash.com

Ha a konyháról van szó, kétségtelenül a fehér szín a legnépszerűbb, hiszen klasszikus és időtlen, viszont ha azt nézzük, melyik izgalmas és inspiráló helység, akkor mindig színes a konyha lopja el a showt. Egyre több ember éli ki magát a lakberendezésben, ennek pedig természetes velejárója, hogy az Instagramot ellepték a különböző merész színekben pompázó konyhák képei. És nem kell megijedni, nem kell lecserélni az egész konyhabútort, ha egy kis frissítésre vágyunk, hiszen nem kell más, csak egy jó minőségű fehér alapozó és színes krétafesték, amit aztán mi magunk is szépen felkenhetünk a szekrényajtókra.

Ha modernizálni szeretnél, az új fogantyúk szintén nagyot dobnak az összhatáson. Ha tehát meguntad a fehér szekrényeket, íme hat stílusos, elragadó színben pompázó konyha, ami arra ösztönöz, hogy ecsetet ragadj.

Egy izgalmas, sötét árnyalat, mely olyan, mint egy mély, óceáni áramlat.

Ha olyan tónusra vágysz, ami egyszerre modern, mégis hagyománytisztelő, illetve merész, mégis elegáns, akkor kétségtelen, hogy a tengerészkék lesz a te színed.

Az admiráliskék nemcsak jól kombinálható, de komoly és játékos is egyszerre.

Az arany kiegészítők állnak neki a legjobban, így a fogantyúkat arany- vagy rézszínűre érdemes lecserélni.

 

Ez a nyugtató, kellemes szín minden helységnek jól áll, a konyhában mégis viszonylag ritkának számít.

Selymes és matt változatban is dekoratív és a legtöbb lakberendezési stílushoz illik: a country és a farmhouse régies, romantikus hangulatába is jól illeszkedik vagy akár a skandináv-nordic modern, mégis elegáns hatása is elérhető vele.

Az olívazöld a békét jelképező olajág színe és ehhez hűen nyugodt légkört teremt, amely egyszerre semleges, mégis izgalmas.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!