Kicsi a lakásod? 5 rejtett tárolóhely, amire eddig nem is gondoltál

Zabolai Margit
Írta: ,
Kicsi a lakásod? 5 rejtett tárolóhely, amire eddig nem is gondoltál

Kép forrása: homebusiness.space

Egy apró lakásban talán lemondasz a fürdőkádról, kisebb ágyat és kevesebb bútort választasz, de vannak tárgyak, amiknek akkor is helyet kell találnod, ha a lehető legtakarékosabban bánsz a térrel. Ötleteink segítenek, hogy ezután minden egyes sarkot ki tudj használni!

Fürdőszobai trükk Kép forrása: drivenbydecor.com

Akinek picike fürdőszobája van, az tudja csak igazán, hogy mennyi gondot okoz rendszerezetten tárolni a kisebb piperetárgyakat, egészségügyi holmikat.

Egy ilyen kis polc segít, hogy semmi ne legyen szem előtt, amit nem akarsz minden alkalommal látni (vagy minden vendégednek megmutatni, aki a mosdódat használja), mégis minden kéznél van, aminek kéznél kell lennie, és közben még értékes padlófelületet sem foglaltál el.

A zárható ajtók mögé természetesen akár a tisztítószereket is elrejtheted, így a mosdó körül is felszabadítasz egy kis helyet.

Az ágy mögött Kép forrása: skonahem.com

Valószínűleg most is van ott néhány hajgumi, gomb, esetleg csokis papír, vagy egy kisebb állatkertnek is elegendő cicajáték. Miért ne használnád okosabban ezt a teret?

Az ágytámla hasznos dolog, mert kényelmesebbé teszi az ágyadat és megóvja a falat, de ha tömör, akkor csak értékes négyzetcentimétereket foglal.

Ellenben, ha ilyen polcos rendszert alakítasz ki mögötte, akkor oda könyvek, de akár iratok, krémek, más apróságok is kerülhetnek, amiket nem feltétlenül akarsz szem előtt hagyni.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!