5 szokatlan megoldás kicsi konyhákba, amit te is azonnal ki akarsz majd próbálni

Zabolai Margit
Írta: ,
5 szokatlan megoldás kicsi konyhákba, amit te is azonnal ki akarsz majd próbálni

Óriási konyhákat kényelmes munkaterületté varázsolni is elég komoly kihívás, de egy talpalatnyi helyen megtalálni mindennek a helyét – na ez már tényleg fogós kérdés. Ötleteink segíthetnek, hogy megtervezd az álomkonyhát.

Nyisd egybe! Kép forrása: homedit.com

Ha tényleg pici a konyhád, viszont műszakilag kivitelezhető, akkor érdemes lehet megfontolni, hogy egybenyisd a nappalival.

Ez számos megoldást és extra tárolófelületet rejt magában, ráadásul, ha pultot alakítasz ki, az akár munkafelületként, de étkezőként is szolgálhat, így egy csapással több legyet is üthetsz.

Mutasd azokat az edényeket! Kép forrása: countryliving.com

Te is azok közé tartozol, akik nem tudnak ellenállni a szépen megmunkált, rézből készült, vagy éppen színes lábasoknak? Ha már komolyabb összeget adtál ki értük, akkor ne rejtsd őket a szekrény mélyére, már csak azért se, mert rengeteg értékes helyet foglalnak el.

Tedd őket inkább a szekrény oldalára, ahol általában sok a kihasználatlan felület – mivel ezeket az edényeket valószínűleg nem is használod minden nap, nem is kell, hogy a kezed ügyében legyenek, de itt azért elérni is könnyebb őket, mint mondjuk kis sámliról nyújtózkodva a szekrény tetejéig.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)