5 szokatlan megoldás parányi konyhákba, amit te is azonnal ki akarsz majd próbálni

Zabolai Margit
Írta: ,
5 szokatlan megoldás parányi konyhákba, amit te is azonnal ki akarsz majd próbálni

Óriási konyhákat kényelmes munkaterületté varázsolni is elég komoly kihívás, de egy talpalatnyi helyen megtalálni mindennek a helyét – na ez már tényleg fogós kérdés. Ötleteink segíthetnek, hogy megtervezd az álomkonyhát.

Extra munkafelület Kép forrása: stylecaster.com

Ez a kihúzható, görgős kis asztalka segítségedre lesz, hogy extra felületet nyerj, ha nem csak egy rántottát, hanem valami komolyabb ételt szeretnél összedobni. Használat után viszont azonnal vissza is tolhatod a szekrény rejtekébe, hogy ne foglaljon felesleges helyet! 

Ha akkor a konyhád, hogy egy kis munkaasztal keresztül is érné az egészet, ez a megoldás akkor is kompromisszumot jelenthet, hiszen munkaterületed is lesz, mégsem kell oldalasan sasszézva közlekedned a konyha egyik végéből a másikba.

Használd ki a levegő terét is! Kép forrása: etsy.com, APT8ecodesign

Egy kis konyhában a legapróbb polcocska is értékes tárolófelülettel bír, de ne csak az egyik oldalát használd!

A legegyszerűbb megoldás ennek a polcnak az elkészítéséhez, ha az üvegek tetejét felszögezed a polc aljára, majd ebbe csavarod bele az üvegeket.

Ha könnyebben le- és felhelyezhető tartályokat szeretnél, akkor használj mágnest, de ekkor ügyelj arra, hogy elég erősek legyen ahhoz, hogy például a liszttel teli üvegek súlyát is elbírja.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)