Kávéimádók figyeljetek: 5+1 módszer, amivel kávézóhangulatot varázsolhatsz otthon

Stumpf Bea
Írta: ,
Kávéimádók figyeljetek: 5+1 módszer, amivel kávézóhangulatot varázsolhatsz otthon

Kép forrása: kazezakka.com

Nincs is annál rosszabb, mint amikor reggel vagy délután nagyon megkívánsz egy szuper csésze kávét, de le kell érte menned a közeli kávézóba, hiszen úgy érzed, hogy otthon nem az igazi a feeling. Nem csak kényelmetlen, de viszonylag költséges is, ha minden nap máshol veszed meg a napi kávédat, így szuper megoldás, ha a lakásodban alakítasz ki egy kávézósarkot. Lássuk, hogyan csináld!

A privát kávézódnak a lakásodon belül nem csak szuper funkciója lesz, de dekorációs szempontból is hozzáad a lakáshoz.

Ha a fejedben összeraksz két-három színt, ami a lakásodhoz is illik és egymáshoz is jól passzol, akkor indulhat is a festés, a kiegészítők és a bögrék beszerzése.

Tipp: Ha egy fiókos bútort választasz, akkor a plusz tárolóhelyeket is ügyesen kihasználhatod, így a konyhádban felszabadulhat egy kis extra hely.

Ha szereted a régi bútorokat modern kiegészítőkkel ötvözni, akkor azt javasoljuk, hogy újíts fel egy régi szekrényt vagy kisebb polcos komódot, fesd le és dekoráld ki ízlés szerint.

Alulra mehetnek nagyobb dobozok vagy fonott kosarak, amikben mindenféle kávézási kelléket tarthatsz, a felső polcra tedd a kávéfőződ, és ha kicsi a hely, akkor esetleg plusz polcokat még felszerelhetsz a falra, ahonnan lóghatnak a csészék, ide kerülhetnek könyvek vagy magazinok, amiket szívesen lapozgatsz kávézás közben.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!