Kávéimádók figyeljetek: módszerekkel, amikkel kávézóhangulatot varázsolhatsz otthon

Stumpf Bea
Írta: ,
Kávéimádók figyeljetek: módszerekkel, amikkel kávézóhangulatot varázsolhatsz otthon

Kép forrása: kazezakka.com

Nincs is annál rosszabb, mint amikor reggel vagy délután nagyon megkívánsz egy szuper csésze kávét, de le kell érte menned a közeli kávézóba, hiszen úgy érzed, hogy otthon nem az igazi a feeling. Nem csak kényelmetlen, de viszonylag költséges is, ha minden nap máshol veszed meg a napi kávédat, így szuper megoldás, ha a lakásodban alakítasz ki egy kávézósarkot. Lássuk, hogyan csináld!

Átalakított büfékocsi

Ha van büfékocsid vagy épp azon gondolkozol, hogy beszerezz egyet, akkor mi azt javasoljuk, hogy ne habozz, minél előbb dönts.

Egy büfékocsi nagyon praktikus, hiszen mozgatható, jól variálható és kedvező áron meg is szerezheted, főleg, ha egy régebbi darabot alakítanál át.

Ha egy fix helyre tennéd a kocsit, akkor érdemes a környezetét egy kicsit kidekorálni, néhány kávéra utaló kép, bögrék, praktikus üvegedényekben tárolt kávé, cukor és egyéb kávézási kellékek kellenek csak a tökéletes összhatáshoz.

Hmm, rögtön kérnénk is egy csészével!

Rusztikus hangulat

Ha szereted a régi bútorokat modern kiegészítőkkel ötvözni, akkor azt javasoljuk, hogy újíts fel egy régi szekrényt vagy kisebb polcos komódot, fesd le és dekoráld ki ízlés szerint.

Alulra mehetnek nagyobb dobozok vagy fonott kosarak, amikben mindenféle kávézási kelléket tarthatsz, a felső polcra tedd a kávéfőződ, és ha kicsi a hely, akkor esetleg plusz polcokat még felszerelhetsz a falra, ahonnan lóghatnak a csészék, ide kerülhetnek könyvek vagy magazinok, amiket szívesen lapozgatsz kávézás közben.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató