Kandalló helyett: hangulatos megoldások a te lakásodba

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:

Egy csésze forró csokoládé, egy jó könyv, kellemes, halk zene a háttérben és persze a kandalló fénye: ha te is így képzelsz egy tökéletes őszi vagy téli estét, ám a jelenlegi otthonodban nincs lehetőséged arra, hogy valódi kandallód legyen, akkor adunk néhány ötletet. Akár a kellemes meleg, akár a meghitt fények hiányoznak, a kandalló tüzének hangulatát a te lakásodban is megidézheted.

A bio kandallók bioetanollal égnek, így nem szükséges hozzájuk kémény. Léteznek beépíthető és szabadon álló darabok, kisebbek, nagyobbak, modernebb és klasszikus látványvilágot megidézőek is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Az biztos, hogy az áruk jóval magasabb, mint néhány gyertyáé, de kémény híján ezekkel juthatsz legközelebb a valódi kandalló-élményhez.

A kandalló fényeit a földre, egymás mellé rakott, nagy méretű gyertyákkal is megidézheted, a hatást pedig fokozhatod, ha körbe is építed őket. Ez a megoldás ideális lehet akkor is, ha olyan lakásban laksz, ahol megvan még a régi kandalló helye, de az már nem üzemel, vagy a kémény nincs megfelelő állapotban.

A gyertyák lángjának nem kell külön füstelvezetés, de természetesen fontos, hogy csakis tűzálló anyagokkal vedd körül őket, és akárcsak egy valódi kandalló esetében, ezt se hagyd őrizetlenül, hiszen bár sokkal apróbb, mint a kandalló lángja, mégis csak valódi tűzről van szó.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!