Régi kenyérszállító kamionból lett álomotthon - A végeredmény csodálatos!

Szirák Viki
Írta: ,
Régi kenyérszállító kamionból lett álomotthon - A végeredmény csodálatos!

Te is érezted már azt, hogy jó lenne világot látni, de közben az otthon kényelmét élvezni? Ki mondta, hogy erre nincs lehetőség? Egy angliai házaspár nemrég bebizonyította, hogy csak egy jó terv és némi kitartás szükséges ahhoz, hogy akár egy régi kamionból is álomlakás legyen!

Martin és Iona már régóta egy párt alkotnak, és mindig is imádták az utazást. A munkájuk is lehetővé tette azt, hogy gyakran járják a világot, ezért kipattant a fejükből a gondolat, hogy milyen jól jönne nekik egy olyan házikó, amit az ilyen utakra magukkal is tudnak vinni. Ekkor jött az elképzelés: megvásárolnak egy nagy kamiont, amit korábban kenyérszállításra használtak, és átalakítják saját lakásukká. A végeredmény viszont még az ő elképzelésüket is felülmúlta.

Íme a sárga kamion, ami első ránézésre minden, csak nem egy hívogató és szívmelengető otthon. A pár az interneten vásárolta meg a járművet, 1.3 millió forintnak megfelelő összegért. Négy hónapon át, éjjel-nappal csak ennek átalakításával foglalkoztak.

Nem kevés kreativitás és fantázia kellett ahhoz, hogy a kamiont, ami ilyen belsővel rendelkezik, végül élhető otthonná tudják átalakítani. Pláne, hogy szükség volt konyhára, nappalira, hálószobára és mosdóra is. 

A négy hónap alatt az autó árán felül kicsivel több, mint 7 millió forintot költöttek a felújításra és berendezésre. A kamion színét is átalakították, így összességében egy kisebb lakás árából álmodták meg saját utazó házukat.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba