7 jópofa dekoráció a konyhába – Te magad is elkészítheted

Zabolai Margit
Írta: ,
7 jópofa dekoráció a konyhába – Te magad is elkészítheted

A konyhában a hétköznapok és a hétvégék jelentős részét töltjük: nem csak a főzés (jobb esetben mondhatjuk, hogy az alkotás) folyamata zajlik itt, de sok lakásban az étkezés is. Az alábbi, kifejezetten a konyhákba illő dekorációkkal kellemesebbé teheted azt a helyiséget, így nem csak a munka lesz kisebb teher, de talán a családtagok is szívesebben csatlakoznak itt hozzád egy jó beszélgetésre, míg a fazék mellett tüsténkedsz.

Mókás fakanalak Kép forrása: liagriffith.com

A csuporban ácsorgó fakanalak kilógó vége egyetlen konyhapulton sem nyújt szívderítő látványt, de miért ne márthatnád őket különböző színű, vidám árnyalatú festékekbe?

Ez a részük nem érintkezik az élelmiszerekkel, így nem lesz belőle gond, a kék, zöld, sárga és pink nyelek azonban sokkal vidámabb látványt nyújtanak, ráadásul így például azt is könnyebb lesz megjegyezni, melyik fakanalat használod a sós, és melyiket az édes ételekhez.

Minden háztartásban elfogy időnként egy-egy üveg bor, és ilyenkor a parafa dugót érdemes félretenni, mert a szivacsos fából mutatós díszek készíthetőek.

Sokan csak megtöltenek velük egy mutatós üveget, és kiállítják a pultra, de például a falra ragasztva különböző formákat, szívet vagy éppen egy fazekat is kirakhatsz belőlük, de parafa dugókból gyönyörű rusztikus ajtódíszt és koszorút is készíthetsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!