Íróasztal styling - 7 egyszerű tipp, és a gyerek sokkal nagyobb kedvvel ül le tanulni

Szőke Angéla
Írta: ,
Íróasztal styling - 7 egyszerű tipp, és a gyerek sokkal nagyobb kedvvel ül le tanulni

Gyerekkorunk és tinédzser éveink nagy részét töltjük íróasztal előtt, így fontos, hogy gyerekünk is kényelmesen és – amennyire lehetséges – jó kedvvel üljön le tanulni. Ebben a segítségünkre lehet a praktikum, a kényelem és a dekoráció, hiszen ha erre a három elengedhetetlen dologra odafigyelünk, az utód kevésbé nyűgösen vonul majd el házi feladatot írni. Ezzel nem csak nekünk spórol meg egy kis fejfájást, hanem ő maga is sikeresebben oldja meg a leckét. A kisebbek és a tinik is osztoznak abban, hogy szobájukat nehezen tartják rendben és ez alól az íróasztaluk sem kivétel.

Egy rendetlen környezetben viszont nem lehet jól tanulni, így fontos a megfelelő bútor megválasztása. Kutatások bizonyítják, hogy azok a gyerekek, akinek rendes íróasztala van otthon, sokkal jobb tanulmányi eredményeket érnek el, hiszen jobban tudnak a tanulásra összpontosítani.

Az íróasztal styling tehát a jó jegyek kulcsa is lehet, ezzel a hét egyszerű tippel pedig a gyerek garantáltan sokkal nagyobb kedvvel ül majd le tanulni.

Egy jó íróasztal lámpa elengedhetetlen, de ha egy kis hangulatfényt is szeretnénk a tanuló-állomáshoz rendelni, a polcok alatt futó led-csík segítségünkre lehet.

Ugyanezt a kellemes hatást elérhetjük egy izzósorral is, amit főleg a lányok értékelnek majd.

 

Hagyjuk, hogy a gyerek kiélje kreativitását, akár a falon is!

Ma már könnyen beszerezhetünk táblafestéket, mely olyan háttérként szolgálhat az íróasztal mögött, ahova kedvére rajzolhat és jegyzetelhet.

Ez a megoldás tehát nemcsak jól néz ki, de rendkívül hasznos is!

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!