Inspiráló üvegházak, amelyekben egész évben élvezhetnéd a napfényt

Zabolai Margit
Írta: ,
Inspiráló üvegházak, amelyekben egész évben élvezhetnéd a napfényt

Kép forrása: pinterest.com

Akár a házhoz építed hozzá fedett verandaként, akár a kertben kap külön helyet, egy kisebb – vagy nagyobb – üvegház nem csak a növényeid átteleltetéséhez lesz tökéletes helyszín, de ahhoz is, hogy te is feltöltekezz a napfénnyel, akár a hűvösebb napokon is.

Egy üvegházat igazán rengeteg zöld növénnyel tehetsz hangulatossá, de ha szereted a romantikus, elvarázsolt hangulatot, akkor bátran térj el a megszokottól!

Használj másodkézből szerzett dolgokat az építéskor, olyanokat, amiknek történetük van, és ne félj például csiga formában lerakni a követ!

Ha minden egyes részlet olyasmi, ami kedves a számodra, órákig tudsz majd gyönyörködni az eredményben az üvegházadban üldögélve.

Az üvegház vagy téli kert elsősorban azzal a céllal született meg, hogy a növények egész évben elég fényt és meleget kaphassanak, de miért ne lehetne neked is olyan jó, mint a kedvenc cserepeseidnek?

Rendezd be az üvegházadat úgy, hogy ne csak pihenni tudj itt, de akár kijöhessetek vacsorázni a családdal vagy barátokat tudj itt fogadni.

Ha megoldható, hogy legyen a házban áram is, már tényleg semmi akadálya a tavaszi buliknak itt.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!