5 inspiráló dekorötlet, ha tavaszi hangulatba hoznád a lakást

Zabolai Margit
Írta: ,
5 inspiráló dekorötlet, ha tavaszi hangulatba hoznád a lakást

Kép forrása: 2mmedia/depositphotos.com

Itt a tavasz, ami egy remek indok arra, hogy kicsit felfrissítsd az otthonodat. Hoztunk néhány inspiráló ötletet, ha behoznád az első napsugarak, a virágos rétek és a friss levegő hangulatát az otthonodba. Te mit szoktál évszakváltáskor átalakítani a lakásban?

A díszpárnák, textíliák lecserélésével azonnal meg tudod változtatni a helyiségek hangulatát, így ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb tipp, amivel egy kis tavaszi frissességet hozhatsz a lakásba.

Az idei trendek a mélykék színt részesítik előnyben, ami nem csak az év színe, de kellemes, friss hangulatot is hoz magával, így tökéletes a tavaszi átalakuláshoz.

Egy kevés pasztell rózsaszínnel nőiesebbé, halovány zsályazölddel még üdébbé, természetes fával és terrakottával pedig modernebbé, elegánsabbá teheted ezt az árnyalatot.

Ugye nem is kell mondanunk, hogy egy csokor friss virág milyen elképesztő változást tud hozni a szoba hangulatába?

Egyértelműen ez az egyik legkézenfekvőbb lakberendezési tipp, ha tavaszi hangulatról van szó, de az idei trendek jegyében nyugodtan nyúlhatsz örökzöldekhez sőt akár műnövényekhez is, főleg ha ezek természetes anyagokkal együtt jelennek meg.

A zsálya most az egyik legtrendibb színárnyalat, ráadásul remekül illik a tavaszi hangulatba is, így a pozsgások, örökzöldek mellett a zöld üvegeket, kiegészítőket is nyugodtan beleépítheted ezekbe a kompozíciókba.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!