Ingyenes és olcsó fürdőszoba dekorációk

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A fürdőszoba talán a lakás azon része, amit a legnehezebb feldobni. Az újonnan épült házakat leszámítva a legtöbb esetben a fürdőszoba sötét, ablak nélküli, általában aprócska zug, amit még takarítani is nehéz, nemhogy dekorálni. Szerencsére van néhány praktika, amit bevethetsz.

Befőttesüveggel
A befőttesüvegeket a lakás minden területén felhasználhatod dekoráció gyanánt. 
 
Állíthatsz beléjük frissen vágott virágokat, köthetsz rájuk masnit, különböző technikával (pl. üvegfestékkel) színessé varázsolhatod őket, de akár fel is lógathatod lampion gyanánt mindet, így csodásan fognak bennük mutatni az égő mécsesek
 
A befőttesüvegekbe mécsesek mellett úszógyertyákat is tehetsz, a végeredményt pedig tovább bolondíthatod virágszirmokkal, miközben az egyforma, csatos változatokat akár tárolóként is bevetheted.
Képeket a falra
Csak nagyon kevesen dekorálják a fürdőszobát képekkel, pedig annyira kézenfekvő lenne ez a lehetőség. 
 
Ha csupán arra ügyelsz, hogy a színvilághoz passzoljon a dekoráció, már az is rengeteget tud dobni a helyiség hangulatán, de ha még a téma is stimmel, akkor garantált a siker.
 
Az óceánpartot, a tenger gyümölcseit és a naplementét ábrázoló képek tovább segítik az esti relaxálást, de a csodás virágokkal sem foghatsz mellé.