Imádod az őszt? Ezeket a kerti dekorációkat neked is látnod kell!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokan a szezonális dekorációkat kizárólag a lakásokra koncentrálják, pedig sokkal egyedibb és különlegesebb lehet a látvány, ha nem csak a szobákat, sőt, nem is csak a bejáratot és környékét dekorálod. Ideje, hogy egy kis extra figyelmet fordíts a kertedre!

 

Bohém kerti köszöntő Kép forrása: bridalguide.com

Ez a dekoráció kiváló a vendégeid fogadásához, nem véletlen, hogy itt is a bejárat felé vezető út mellett kapott helyett. Igaz, átlagosnak a legkevésbé sem mondhatjuk, a lila, a fekete és a fehér minden, csak nem klasszikus őszi szín.

De ezzel nincs is semmi baj, nem mindenki szereti a hagyományosat, vagy éppen a megszokottat. Ha te szintén azok táborát erősíted, akik egyedi stílusuk miatt kilógnak a sorból, bátran válassz egy ilyen, vagy ehhez hasonló töktornyot.

Míg a lakásban nem muszáj, addig a szabadtéren mindenképpen rögzítsd egymáshoz a kisebb-nagyobb tököket, majd dekoráld ki ízlésednek megfelelően a köztük lévő helyet, illetve a legfelső részt.

Postaláda újragondolva Kép forrása: flickr.com

Még mindig a bejárat környékén maradunk, de ezúttal sokkal szolidabb dekorációt hoztunk, mint amit az előbb láthattál. Ez a madárijesztő nem a megszokott szerepében díszeleg, de attól még igazán őszi hangulatot áraszt a postaláda környékén.

Persze ebben a méretes tökök, az őszi virágok, na és a klasszikus, természetes színek is segítenek. Bármennyire extrának tűnik a dísz, a megvalósítása annál egyszerűbb.

A postaláda tartója mellé helyezz egy kisebb szalmabálát, támaszd neki, vagy a biztosabb tartás érdekében rögzítsd hozzájuk a madárijesztőt.

Ezután már csak annyi a teendőd, hogy a környezetét feldíszíted, a nem szívesen látott részeket pedig eltakarod ezekkel a hatalmas kiegészítőkkel.