Ilyen világítást válassz a lakás különböző helyiségeibe

Kerekes Vivien
Írta: ,

Egy húzós munkanap után az egyetlen hely, ahol lenni szeretnél, minden bizonnyal az otthonod. Ez életünk egyik legfontosabb helyszíne, hiszen itt gyűlik össze a család, és ide tudsz visszavonulni, ha egyedüllétre vágysz. Így persze érthető, hogy nem hiányozhatnak innen a kényelmes párnák, a nyugtató színek, és természetesen a megfelelő világítás sem – ez ugyanis rengeteget képes hozzáadni egy szoba hangulatához!

A hálószoba Kép forrása: theultralinx.com

A hálószoba a pihenés és feltöltődés helyszíne, így fontos, hogy ez legyen a lakás stresszmentes zónája.

Ebben nem csak a növények és a berendezés segíthet, hanem a fények is: a legjobb, ha lágy, meleg világítást választasz, ami romantikus hangulattal árasztja el a helyiséget.

A megszokott csillár mellé feltétlenül szerezz be legalább egy kisebb lámpát az éjjeliszekrényre, így a felesleges köröktől is megkímélheted magad.

A nappali Kép forrása: design-milk.com

A nappali általában a családi programok és a szórakozás középpontja, és a vendégség vagy a házibulik alkalmával is itt gyűlnek össze az emberek.

Éppen ezért bátran csempésszetek be hangulatos DIY holmikat ebbe a helyiségbe, ami lehet akár egy fából készített csillár is!