Így varázsolj ünnepi hangulatot a hálószobába is!

Stumpf Bea
Írta: ,

Miért korlátoznád a karácsonyi hangulatot csak a nappalira? Sokkal jobb, ha a lakásod többi helyiségébe is becsempészed az ünnepi dekorációt, így attól a pillanattól, hogy felébredsz, egészen lefekvésig imádni fogod a napod. Szerencsére számos módja van annak, hogy karácsonyi hangulatba öltöztesd a szobád, így bátran választhatsz, hogy neked melyik tetszik a legjobban!

Fali dekoráció Kép forrása: funtime.ge

A fali dekorációkban az a legjobb, hogy könnyen cserélheted őket, nagyon hangulatosak, kis helyen is elférnek (ami fontos szempont, ha kicsi a lakásod), és költséghatékonyak – főleg, ha saját kezűleg készíted el őket.

A legjobb, ha a téli időszakban hópihéket készítesz az egyik faladra, amiket különböző színű papírokból kell kivágnod, majd fellógathatod őket, de akár fel is akaszthatod valamelyik bútorra.

Klasszikus piros és fehér Kép forrása: onekindesign.com

Ha meleg és otthonos dekorációt szeretnél készíteni karácsonyra, akkor válaszd a klasszikus színkombinációkat: a zöld, fehér és piros árnyalatokat.

Nem kell persze mindent lecserélni, bőven elég, ha beszerzel egy karácsonyi takarót, amit ebben az időszakban plusz ágytakarónak használsz, veszel két-három hozzáillő párnahuzatot, és esetleg az éjjeli szekrényekre jöhet egy mikulásvirág vagy néhány feldíszített ág.

Tipp: A cuki feliratos textilek is nagyon jó hangulatot kölcsönöznek az egész lakásnak!