Így varázsold Karácsonyi hangulatúvá a hálószobád

Horváth Petra
Írta: ,
Így varázsold Karácsonyi hangulatúvá a hálószobád

Kép forrása: cutehomedesigns.com

Alig hiszem el, hogy már csak pár hét választ el minket a Karácsonytól! Ebben a rohanó világban pontosan ez az az időszak, mikor ráeszmélek, mennyire jó kicsit lelassítani, nagyobb hangsúlyt fektetni a belső harmóniánkra, a családra, barátokra, és jövőnk tervezgetésére.

Számomra ez leginkább akkor tud megvalósulni, ha körbe veszem magam olyan dolgokkal, dekorációval és kiegészítőkkel, amik inspirálnak, megnyugtatnak, és energiával töltenek fel, tehát Karácsonyi hangulatot ébresztenek bennem.

Pontosan ezért sosem lehet elég korán kidekorálni a hálószobánkat, ezzel becsempészve a Karácsony szellemét és a meghittséget az életünk egyik legintimebb terébe. Összegyűjtöttem tehát néhány igazán csodálatos inspirációt, hogyan tudod te is Karácsonyi hangulatúvá varázsolni a hálód!

Díszpárnák Kép forrása: hu.pinterest.com

Sokan nem is gondolnák, hogy néhány díszpárna mikre képes!

Pedig remekül fel lehet velük dobni a lakás bármely pontját, akár a nappaliról, étkezőről vagy hálóról beszélünk!

Nem feltétlenül kötelező Karácsonyi mintás verziókat választani, hiszen rengeteg csodás változat van. Idén például nagy közkedveltségnek örvendett a hologramos és a szőrmés megoldás!

Lógó applikációk Kép forrása: houseofvalentina.com

A karácsonyfadíszek újra felhasználásának egyik legjobb módja, ha egy hosszú szalagra kötve felapplikáljuk az ágy felé őket vagy a csillára.

Nem csak mesés és karácsonyi hangulatot nyújtanak, de ezzel a módszerrel megmenthetjük a régi díszeinket is, ráadásul csodásan ragyognak, mikor este rájuk vetül a fény!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!