Így csinosítsd ki a fürdőszobád néhány egyszerű ötlettel!

Bodnár Alexa
Írta: ,

A lakás dekorálása közben hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egyik legfontosabb, leggyakrabban használt helyiségünkről, a fürdőszobáról. Összegyűjtöttünk néhány egyszerűen megvalósítható, mégis látványos ötletet arra, hogyan csempésszetek be mutatós dolgot a fürdőbe, amelyeknek még hasznát is vehetitek.

Üvegezés Kép forrása: thediyplaybook.com

A fürdőben a csempe és a tükör fényes felületei miatt remekül mutatnak az üvegből készült dekorelemek.

Néhány szebb befőttesüveg, szorítópántok és egy hosszabb fadeszka segítségével te is könnyedén elkészítheted ezt a látványos tárolót, amiben ezentúl mindig lesz helye a sminkecseteknek, pamacsoknak, fésűknek, egyszóval azoknak a fürdőszobai holmiknak, amiket szinte képtelenség normálisan tárolni.

Ha önmagában nem tetszik a sima üveg, némi akrilfestékkel, vagy akár ezüst, illetve arany színű festékspray-vel még jobban feltúrbózhatod az új polcodat.

Ládás tárolótorony Kép forrása: thebeautydojo.com

A fürdőszobában a nagyobb dolgok tárolása sem túl mutatós a legtöbb esetben, de ezen könnyedén segíthetsz ezzel a dekorációnak sem utolsó ládás megoldással, amelyhez nem lesz másra szükséged, csak néhány fehérre festett gyümölcsösládára és egy ragasztópisztolyra.

Kedved szerint rendezd akár több oszlopos toronyba a ládákat, majd ragaszd őket egymáshoz.

Száradás után rögtön fel is töltheted őket, és ha ránk hallgatsz, egy-két cserepes növénnyel is feltúrbózód a koncepciót.