Így alakítsd át otthonodat, hogy tényleg a lelkedet tükrözze

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Így alakítsd át otthonodat, hogy tényleg a lelkedet tükrözze

Otthonunk nem más, mint lelkünk tartalmának leképezése. Megmutatjuk, milyen feltételek szükségesek az átalakításhoz, hogy jól érezd magad ott, ahol éppen élsz.

Átalakítás egyénre szabottan

Járjunk körbe a lakásban, és figyeljük meg, milyen érzéseket, gondolatokat idéz fel bennünk. Érdemes az életterünket többféle perspektívából is megnézni, hogy a legjobbat hozhassuk ki belőle, akárcsak önmagunkból. 

Tudjuk, hogy milyen pulóver és táska illik hozzánk ‒ ugyanígy a lakásunkat is személyre szabhatjuk, hogy érezzük, igazán nekünk való. A stílus, a színek és a fények együttes és megfelelő alkalmazása csodát tesz a lakásunkkal.
Személyes életterületünk

Mindnyájunknak jólesik, ha van egy hely, ahová visszavonulhatunk, ahol nyugalomra találhatunk, hogy pihenhessünk és töltekezhessünk. Máskor az a fontos, hogy vendégek jöjjenek, és ehhez is szeretnénk hozzáigazítani a lakás berendezését, hangulatát

Érdemes feltennünk magunknak a kérdést, hogy mit akarunk kifejezni a lakásunkkal elsősorban önmagunk, de mások számára is, milyen tárgyak azok, melyek a lelkünknek kedvesek, amelyekkel szívesen körülvennénk magunkat.
 
Szintén lényeges, hogy kivel, kikkel élünk együtt, milyen a személyiségük és az igényeik, tudjuk-e egymással egyeztetni elképzeléseinket, ízlésünket.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!