Így akasztják a képeket a falra a lakberendezők, hogy ne legyenek unalmasak

Zabolai Margit
Írta: ,

Manapság már szinte minden pillanatban csak kattintgatunk, de a legkedvesebb fotóink is sokszor csak a telefonunk memóriakártyáján pihennek. Ha szeretnéd őket a faladon tudni, akkor van néhány remek ötletünk, hogyan függeszd ki őket, hogy te is örömödet leld bennük, és a vendégeknek is megakadjon rajta a szeme.

Gyönyörű polaroidok Kép forrása: thefrugalhomemaker.com

Kicsit retro, mégis nagyon modern ez a koncepció, ami az Instagram hangulatát idézi: csak polaroid hatűsú, kinyomtatott képekre, néhány fa csipeszre, egy régi keretre és drótra vagy madzagra van szükséged hozzá.

A legjobb benne, hogy a képeket bármikor lecserélheted, így akár szezonálissá is teheted a tábládat, például karácsonykor lehetnek benne kizárólag karácsonyi képek, de esetleg minden hónap végén össze is foglalhatod az előző hónap legfontosabb eseményeit, képekben.


Készülj előre! 5 szuper sminkes trükk, amitől jobban nézel ki a fotókon


A fali Instagram mindig naprakész és szórakoztató lehet.

Keverd a stílusokat Kép forrása: indulgy.com

Az eklektikus hatás egy modern és egy klasszikus stílusú otthonban is egyaránt jól mutat, ráadásul nem is kell, hogy minden keretbe fotó kerüljön.

Használhatsz néhány tükröt is, ami kifejezetten segít ott, ahol a tér kisebb vagy sötétebb, és a túl sok fotó esetleg nyomasztó vagy zsúfolt hatást kelthetne.

A klasszikus stílusú tükrökkel vegyített fényképkeretek nem csak feldobják a szoba hangulatát, de a tükrök világosabb, tágasabb érzést is keltenek.