7 szuper trükk, ahogyan spórolhatsz a hellyel, ha sok a cucc, de nagyon kevés a hely

Stumpf Bea
Írta: ,

Szinte bármekkora lakásod van, biztosan nem fogod elég nagynak érezni, sőt, ha egy nagyobba költöztél az apró otthonodból, akkor szinte nem is érted, hogy eddig hogyan fértél el a sok cuccoddal. Hidd el, minden azon múlik, hogy hogy rendszerezel, mennyire vagy kreatív és mennyi időt szánsz a lakberendezésre. Lássuk a legjobb trükköket!

Az ágyad alatt és fölött Kép forrása: apartmenttherapy.com

Az ágyad nagy helyet foglal el a szobádban, így ha kicsi a hely, akkor praktikus ezt a plusz területet is kihasználni.

Az ágyad alatti részt feltöltheted dobozokkal vagy gurulós ágyneműtartóval, amiben ágyneműt, ritkán használt vastag téli ruhákat vagy cipőket tarthatsz.

Ha nem szeretnél az ágyad alá pakolni, akkor néhány apróság jöhet az ágy fölé is; a könyveid, növények vagy egyéb dekorációs elemek szuper helyet kaphatnak az ágy fölé szerelt polcokon.

A szekrényedben Kép forrása: mydomaine.com

Egy női szekrényben sosem lehet elég hely, úgyhogy bármekkora is a gardróbod, biztosan panaszkodsz néha, hogy sosem férsz el. Szerencsére, ha ügyesen rendszerezel, akkor nem csak szellősebb, de rendezettebb és átláthatóbb is lesz a szekrényed.

A holt terek kihasználására érdemes beszerezned különböző méretű tárolódobozokat, amik nem csak arra jók, hogy a plusz helyeket kitöltsék, de a ritkán használt vagy a téli/nyári ruhákat is tárolhatod benne.

Tipp: Ha akasztós helyből van hiány, akkor akassz össze több fogast, ha pedig pakolóhelyből állsz szűkösen, akkor terjeszkedj fölfelé vagy mélyebbre!