Filléres ötletek, amikkel megújíthatod a hálószobát

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Filléres ötletek, amikkel megújíthatod a hálószobát

A hálószoba a lakás azon része, amiben életünk egyharmadát töltjük, még akkor is, ha ez sokak számára nem tűnik fel. Az alvás napjaink igen fontos részét képezi, hogy a szeretkezésekről már ne is beszéljünk… Lássuk, hogyan dobhatod fel gazdaságosan ezt a fontos helyiséget!

Cserélj ágyneműt!
Sokan nem fordítanak kellő figyelmet erre a fontos területre, nem cserélik záros időn belül az ágyneműt, azzal pedig főleg nem foglalkoznak, ha kicsit kibolyhosodott, vagy leesett róla néhány gomb. 
 
Ennél jóval nagyobb odafigyelést igényelne ez a fontos használati tárgy, hiszen egyenesen a luxus érzetét keltheti, ha ügyelünk a minőségére és a tisztaságára. 
 
Vásárolj egy új ágyneműt, ám ezúttal ne csupán a praktikai szempontokat vedd figyelembe, hanem azt is, hogy passzoljon a szobához és az ízlésetekhez.
Vásárolj új paplant!
Egy kicsit nagyobb beruházást jelent, de annál csodásabb végeredményt takar a nagyméretű paplan beszerzése. Egészen más érzés lesz úgy lefeküdni, hogy közös a takarótok, mintha mindenki csak a saját, kisméretű változatával gazdálkodhatna.
 
Látványnak se utolsó egy hatalmas, az ágyról kétoldalt bőségesen lelógó paplan: ez a megfelelő huzattal ugyancsak sokkal inkább luxushatást kelt, mint a hétköznapi változat. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!